Leuk dat je de oefeningen gaat doen. Super dat je zelf het heft in eigen handen neemt en aan de slag gaat met je knieklacht.

Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd met hierin al direct de eerste gratis oefening voor je knie. Hier kun je alvast mooi mee starten en je de oefening eigen maken. De ervaring is dat je niet met teveel oefeningen tegelijk moet starten. Je zult de komende dagen dus nog wat verdere oefeningen en tips van mij krijgen zodat je rustig kunt ervaren wat het voor je doet!


De titel van de mail is " Gratis oefeningen en tips van Kniepijnvrij"


Dus dank je wel. Maar ik heb nog iets voor je. Ben je van plan om echt van de pijn in je knie af te komen? Dan heb ik nu iets speciaals voor je. Het is het meest complete online trainingsprogramma voor iedereen die direct wil starten met het definitief oplossen van de pijn in je knie als gevolg van het patellofemoraal pijnsyndroom.


Ik bied je tijdelijk eenmalig 10% extra korting op de volledige Kniepijnvrij Methode! Klik voor korting direct op de rode knop hieronder. Gebruik de kortingscode: Kniepijnvrij1

Of lees onderstaande pagina even door. Dit duurt maximaal 2 minuutjes.

10% korting: Direct naar de Kniepijnvrij Methode

Mag ik mij voorstellen aan je?

(En je een goed aanbod doen?)

10% korting: Direct naar de Kniepijnvrij Methode

"Hoe je eenvoudig en duurzaam van je kniepijn afkomt

-  zonder pijn of operatie"

Online Kniepijnvrij Methode

kniepijnvrij

Je hebt nooit meer last van de pijn in je knie bij traplopen, hurken, fietsen, sporten of bij gewoonweg stilzitten met gebogen knieën. Dit door simpelweg te starten met de Kniepijnvrij Methode. Een beetje discipline elke dag en je loopt zonder moeite weer pijnvrij rond. 

Heb jij pijn aan de voorkant van je knie en herken jij het volgende?


 1. Een zeurende pijn, soms stekend rondom je knieschijf.

 2. De pijn is vooral aanwezig bij traplopen, hurken, zitten met gebogen knieën, fietsen, wandelen, springen, lang staan en bij sporten.

 3. De pijn gaat maar niet over

 4. Op een scan is niets te zien, een arts kan niets voor je doen. Fysiotherapie helpt vaak niet en geeft soms nog meer pijn.

 5. Je moet er maar mee leren leven, het zit tussen je oren.

Ach het valt wel mee, denk je nu. Je wilt je niet aanstellen. Je gaat wel door de pijn heen totdat het toch niet meer gaat. Het verpest je humeur en je moet constant over je knie nadenken.

Maar weet je wat nu het ergste is? De klachten blijven zolang je niet de oorzaak aanpakt en het pijnpatroon doorbreekt.

Uiteindelijk kan jouw knie zo overbelast raken dat je er ook s'nachts pijn van krijgt en neemt zelfs het risico op vroegtijdige artrose toe.


Wat nu? Lees verder...

Gelukkig hoeft dit voor jou niet zo te zijn

Wat zou het voor jou betekenen als je:

 • Geen pijn in je knie meer hebt

 • Weer kunt traplopen, fietsen of gewoon stil kan zitten zonder pijn in je knie

 • Weer stukken kan wandelen, shoppen, of afspreken met vrienden zonder aan je knie te hoeven denken

 • Je sport weer op zou kunnen pakken

 • En je weer fit, vitaal en gezond kunt voelen


Kortom, zonder pijn in je knie is je levenskwaliteit veel hoger en voel je je overall veel gelukkiger.


kniepijnvrij

Doorbreek het pijnpatroon

Met de Kniepijnvrij Methode bereik je dit. In 3 logische heldere fases en 6 stappen ga jij van dagelijks pijn in je knie naar weer lekker sporten zonder pijn in je knie.


En weet je wat nou zo leuk is? Iedereen kan het. Het enige wat je nodig hebt is een klein beetje discipline. Maar dan voorkom je wel dat de pijn op langere termijn terugkomt.

Dit is wat je kunt verwachten als je met de Kniepijnvrij Methode aan de slag gaat ..

 • De pijn in je knie wordt al heel snel minder
 • Je gaat er eindelijk achterkomen waarom je pijn hebt in je knie en hoe dit werkt
 • Je krijgt veel meer tools in handen om de knieklacht aan te pakken. Denk aan rugmobilisaties, stretchen, beter slapen en ademen, optimaal belasten etc etc!
 • Eindelijk oefeningen die WEL werken en GEEN pijn doen!!
 • Gegarandeerd resultaat!
 • Het gevoel dat jouw kniepijn wel over zal gaan!
JA, ik wil van mijn kniepijn af

Dit mag je van de Kniepijnvrij Methode verwachten:

3

Modules

Stappen

+1000

Deelnemers

80%

Is hersteld

Dit zeggen andere deelnemers over de Kniepijnvrij Methode

Ik heb de laatste maanden veel last gehad van mijn knie. Na de 5 operaties die ik al heb gehad blijft dit een aandachtspunt. De adviezen van Stijn van Kniepijnvrij hebben ervoor gezorgd dat ik het hardlopen rustig aan het opbouwen ben en ik voel al een enorm verschil! Mijn klachten zijn - nu al - zo goed als weg!

 

Michel Hennipman - Special Forces Vips / Big Brother

13 jaar knieklachten...


"Nu ongeveer 5 maanden geleden gestart met de Kniepijnvrij Methode ik ben compleet pijnvrij!! Ik gebruik geen krukken meer en ook geen pijnstillers. Ik kan weer sporten! En bovenal ik kan weer fatsoenlijk mijn werk uitvoeren zonder huilend thuis te komen!"
Kniepijnvrij - paardrijden
Rowena - Paardrijden
"Ik wilde even laten weten dat ik echt ontzettend blij ben met dit programma! Het is zo’n verademing dat alles zo duidelijk en overzichtelijk is!"
Kniepijnvrij crossfit
Denise - crossfit
Toen ik met Kniepijnvrij begon kon ik fysiek zeer weinig, ook mijn dagelijks leven werd beperkt. Het onlineprogramma, de aanpak van opbouw, communicatie met Stijn en behandelingen hebben tot nu toe als resultaat dat ik minder tot (sommige dagen) geen last meer ervaar. Voor zeker 85% heb ik mijn oude leven weer kunnen oppakken. De andere 15% duurt wat langer vanwege mijn topsport die ik nog steeds wekelijks beoefen."
Onaisha Franka - Nederlands Softbal team

Stijn heeft al de kennis en ervaring van jarenlange begeleiding van de absolute wereldtop op Olympisch niveau in 1 methode gegoten. Dit is uniek en een buitenkans voor iedereen met knieklachten!

Britt Eerland - Wereldtop tafeltennis
"Melissa is na haar operatie 2 jaar lang bij meerdere fysiotherapeuten geweest maar helaas konden die haar niet verder helpen, ze bleef pijn houden en kon niet meedoen met de activiteiten op school. Zelfs 20 minuten naar school fietsen was al te pijnlijk. Nadat we doorverwezen zijn naar Stijn is Melissa het programma van Kniepijnvrij gaan volgen. Wat vooral een eye opener is in het programma is dat er veel te maken heeft met de signalen die je lichaam afgeeft aan je hersenen. Wij raden dit programma echt aan! Melissa kan nu overal weer aan meedoen en daar zijn wij heel blij mee!" 
Melissa - Scholiere

"Het online kniepijnvrij programma is ontzettend verhelderend. Elk inzicht over mijn totale zijn en het waarom.

Nu al voelt het een stuk *lichter*  bizar!!" 

Brenda - Marathonloopster
"Na 2.5 jaar eindelijk geen last meer van mijn knieën!


Bij de Kniepijnvrij Methode ligt de focus op de oefeningen waardoor mijn kracht is toegenomen en ik eindelijk weer lekker kan hardlopen. Ik ben nog aan het opbouwen in kilometers maar inmiddels wel weer 17 km pijnvrij gelopen! Ik zou de Kniepijnvrij Methode zeker aanraden!" 
Jikkemien - Marathonloopster
" My first medal this year. It was so great finally running a race again. After struggling with my knee for 10 months now I finally felt good enough to run a 10K again. Thanks to my physio therapist, Stijn Haverkamp of @kniepijnvrij.nl who helped me with some great exercises and a run schedule to build up and run without pain. For months I felt like the pain would just not go away and after working with Stijn for a few weeks there is some amazing progress, so really stoked that it’s heading in the right direction now. 👍🏻🏃‍♂️🏅"
Arno - Rhinorunner (www.savetherhino.org)

" Ik werk al jaren met Stijn van Kniepijnvrij samen en ik ben zeer positief over de Kniepijnvrij Methode.  Ik kan het iedereen met het patellofemoraal pijnsyndroom aanraden! "

Dr. Y. Engelsma. Kniechirurg Bergman Clinics

Voor minder dan de prijs van een kniebrace ben je van je kniepijn af

€ 570,-
€ 75,-

Kniepijnvrij®Methode

Waarom zou je nog 1 dag langer onnodig met pijn in je knie blijven rondlopen? 


Dat is zonde en ook onnodig. Daarnaast kan het je ook nog geld kosten..

De prijs van dit programma staat gelijk aan minimaal 12 sessies fysiotherapie á €47,50  t.w.v. €570, en is nu tijdelijk nog lager geprijsd!


Bespaar €495,- aan fysiotherapie en betaal slechts 75 euro! 


Jouw investering krijg je dubbel en dwars terug! Met de Kniepijnvrij Methode haal jij het optimale uit jouw knie!


 • Ervaar vandaag al direct pijnvermindering door te starten met stap 1
 • Een complete methode om zelfstandig volledig te herstellen van je kniepijn
 • 80% van de gebruikers is na afronding van het programma volledig Kniepijnvrij
 • Al meer dan 1500 mensen gingen je voor.
 • In 3 fases, 6 heldere stappen en 10 oefeningen op weg naar een Kniepijnvrij leven.


BONUS:

Krijg nu als tijdelijke bonus 3 extra hardloopschema's om Kniepijnvrij op te bouwen naar een halve Marathon T.W.V. €30,-! 


Gebruik de kortingscode Kniepijnvrij1 en krijg nog eens tijdelijk 10% extra korting op de gehele methode!


Wist je dat je zorgverzekeraar ook kan meebetalen?

Stuur de factuur in naar je zorgverzekeraar en krijg 70-100% vergoed! Dat betekent dat je  geen €75,- betaalt maar maximaal €22,50*


*Percentage is afhankelijk van je zorgverzekering mits aanvullend verzekerd voor fysiotherapie

Geen verlichting van klachten? 

We kunnen helaas niet iedereen geheel kniepijnvrij krijgen.
Al is de kans heel klein dat je geen voordeel hebt van de Kniepijnvrij Methode.
Past een online programma misschien toch niet bij je dan kunnen wij dat begrijpen.
Of merk je dat je toch meer specifieke aandacht nodig hebt dan ben je welkom in de praktijk of je krijgt het aankoopbedrag terug als je dit binnen 2 weken na aankoop aangeeft.
Daar doen wij niet moeilijk over. Je loopt dus geen risico. Alleen het risico om met pijn in je knie rond te blijven lopen als je geen actie onderneemt. En nooit geschoten is altijd mis.“ Ik kreeg direct het aankoopbedrag terug toen ik aangaf dat ik nu eigenlijk toch geen behoefte heb aan een online programma”

Erika V.

WAT KRIJG JE ALLEMAAL BIJ DE KNIEPIJNVRIJ METHODE?

 • De hele Kniepijnvrij® methode uitgelegd
  Aan de hand van praktische filmpjes over (sport)oefeningen met een holistische aanpak leer je in 6 stappen wat je kan doen tegen pijn in de knie aan de binnenkant, buitenkant en zijkant van de knieschijf.


 • Alles is lekker online
  Je kan gewoon in je eigen huiskamer of sportschool alle oefeningen uitvoeren in je eigen tempo en wanneer het je uitkomt. Dit bespaart je reistijd en gedoe om naar de fysiotherapie te komen op locatie.


 • Complete aanpak
  Je krijgt een geheel online programma voor de prijs van één fysiotherapie consult met een beter resultaat. Mijn persoonlijke kennis en ervaring op het allerhoogste olympische niveau en van de succesvolle revalidatie van 1000+ patiënten en 2 universitaire masters heb ik nu gebundeld tot één compleet stappenplan.


 • Duurzame en snelle optimalisaties voor je gezondheid
  Met de Kniepijnvrij® methode word je niet alleen klachtenvrij, maar het helpt je ook op weg naar betere slaap, meer vitaliteit en meer kennis omtrent pijn en blessures. Hiermee kun je de stap maken naar sporthervatting of gewoon een goede buffer opbouwen om herhalende knieklachten te voorkomen. 

 • Resultaat-garantie 

  Kniebehandelingen bij een huisarts of algemeen opgeleide fysiotherapeut zorgen er over het algemeen voor dat 40-50% van de patiënten binnen 1 jaar herstelt van knieklachten. Dit is een behoorlijk laag percentage als je het mij vraagt. Met de Kniepijnvrij® methode kan je maar liefst een verbetering van 70 à 80% verwachten. Dezelfde technieken pas ik ook toe als fysio- en manueel therapeut bij de Olympische sportteams van TeamNL die ik begeleid.


 • Motiverende e-mails voor méér resultaat
  Om voor langdurige tijd te herstellen van je zeurende kniepijn is er geen quick-fix oplossing. Consistentie is de sleutel tot een duurzaam kniepijnvrij leven. Om mijn bewezen stappenplan goed vol te blijven houden, ontvang je regelmatig inspirerende en motiverende mails die je het juiste zetje in de rug bieden. Ook dient het als stok achter de deur om de stappen te blijven volgen 3x per week.


 • Face to face ondersteuning

  Mocht je meer hulp nodig hebben dan ben je van harte welkom in de praktijk in Naarden of Amsterdam. Een videoconsult is ook mogelijk! Dit is ideaal als je verder weg woont en alleen advies nodig hebt. Twijfel je aan je diagnose of wil je meer specifiek onderzoek dan is een afspraak op locatie meer zinvol. Hierbij bekijken wij waarom jij nog niet het resultaat hebt bereikt waarop je had gehoopt. Door dit bij te sturen en nog meer specifiek te maken voor jouw pijn in de knie zul je de weg vinden om weer zelfstandig verder te kunnen gaan om de pijn in je knie blijvend op te lossen. 

Meest gestelde vragen Kniepijnvrij Methode

Waarom zou dit online knieprogramma mij wel van mijn klachten afhelpen, ik heb al zoveel geprobeerd?

"Wij begrijpen deze zorgen, en het is begrijpelijk dat je al veel hebt geprobeerd om van je knieklachten af te komen. Het is belangrijk om te weten dat veel van onze patiënten in dezelfde situatie verkeren wanneer ze bij ons komen. Vaak hebben ze al meerdere specialisten en behandelingen achter de rug, zonder het gewenste resultaat.

Wat onderscheidt onze aanpak is dat wij ons specifiek heb gespecialiseerd in deze blessure sinds 2012. Stijn heeft meer dan 1250 patiënten geholpen en uit deze ervaring heeft hij geleerd wat wel en niet werkt. Het probleem is vaak dat de oorzaak van de knieklacht niet volledig begrepen wordt door eerdere behandelaars, en daardoor krijgen patiënten niet de juiste behandeling.

Wat ons programma, Kniepijnvrij, uniek maakt, is dat het gebaseerd is op deze uitgebreide ervaring en inzichten. We begrijpen dat knieklachten verschillende oorzaken kunnen hebben, en we behandelen ze op een manier die gericht is op de specifieke oorzaak van jouw klachten. Bovendien nemen we het functioneren van ons pijnsysteem in overweging, wat vaak over het hoofd wordt gezien.

Ons doel is om je te helpen herstellen, of je nu dagelijks actief bent of graag sport. Ik geloof dat onze programma, gebaseerd op bewezen resultaten en expertise, je de beste kans geeft om eindelijk van je knieklachten af te komen. Laten we samenwerken aan jouw herstel en welzijn!

Krijg ik resultaat garantie?

Elke knie is uniek, dus we kunnen geen garantie geven op een volledig pijnvrij resultaat. Wel bieden we een inspanningsgarantie. Dit betekent dat we ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat je de juiste oefeningen krijgt op basis van de nieuwste inzichten. Mocht je onverhoopt behoren tot de 20% van de mensen die geen bevredigend resultaat behalen, dan staat het team van Kniepijnvrij klaar om je verder te helpen.

Krijg ik het programma vergoed van mijn zorgverzekeraar?

Ja, als je aanvullend verzekerd bent kan je het programma voor een groot deel vergoed krijgen afhankelijk van jouw zorgverzekeraar. Kniepijnvrij heeft geen contracten met de zorgverzekeraars maar is wel geregistreerd zodat je minimaal tussen de 70-100% van het aankoopbedrag vergoed kan krijgen. Ben je wel aanvullend verzekerd met voldoende ruimte en krijg je onverhoopt niks terug? Geen zorgen, bepaal wat jij het programma waard vindt en dan betaald Kniepijnvrij de rest. Als dat geen mooie deal is!

Ik heb slijtage (artrose) achter pijn knieschijf. Is de kniepijnvrij methode dan wel voor mij geschikt, omdat er dus wel iets stuk is?

De mate van schade staat niet gelijk aan de mate van pijn. Dat is wetenschappelijk aangetoond. De kniepijvrij methode kan niet de artrose oplossen, maar wel de pijn als gevolg van artrose verminderen. Doordat je in de kniepijnvrij methode leert hoe je de belasting op je knie moet doseren en bijvoorbeeld ook hoe lang de aanpassingstijd is van kraakbeen ben je in staat de knie optimaal te belasten zodat deze veel minder of geen pijn meer hoeft te geven. Ook leer je hoe je de belastbaarheid van je knie kan verhogen zodat je weer bepaalde activiteiten kan oppakken die voorheen niet lukten als gevolg van de pijn in je knie. De Kniepijnvrij Methode maakt gebruik van wetenschappelijk bewezen oefeningen die de belasting op het kraakbeen van jouw knie gedoseerd opbouwen. Zo werk jij aan het vitaliseren van het kraakbeen van je knieschijf gewricht en het afnemen van de pijn.

Ik weet niet zo goed wat er aan de hand is met mijn knie. Is deze methode wel voor mij geschikt?

Deze methode is ontwikkelt voor mensen met knieschijfpijn. Dit wordt ook wel het patellofemoraal pijnsyndroom genoemd. Deze methode kan niet gebruikt worden als diagnose voor je knie. Twijfel je over wat er precies met je knie aan de hand is? Ga dan eerst naar de huisarts voor een goede diagnose. Je kan er ook voor kiezen om naar de praktijk te komen in Naarden. Dan zal Kniepijnvrij jou daar duidelijkheid in kunnen geven en indien nodig snel door kunnen verwijzen naar een specialist van de Bergman kliniek voor verder onderzoek of contact opnemen met jouw huisarts.
Klik hiervoor op onderstaande link bij contact

Waarom wordt deze methode een holistische methode genoemd? Hoe kan het dat ik ook beter zou gaan slapen als ik voor mijn knie bezig ben?

Je knie is een onderdeel van jou en met alleen aandacht voor je knie doe je jezelf tekort. Wat je knie aankan is de som van de belastbaarheid van je knie, je emotionele belastbaarheid en je psychische belastbaarheid. De kniepijnvrij methode is een complete methode. Uitgangspunt is dat je pas goed kan herstellen als het herstellend vermogen van je lichaam optimaal is. Dat betekent dat slaap heel belangrijk is, je mindset, je ademhaling en de mate van beweging dat je dagelijks doet. In de kniepijnvrij methode wordt hier aandacht aan geschonken. Je krijgt praktische tips om beter te kunnen gaan slapen, weer dieper te gaan ademen en na te denken over je mindset en stress. Hierdoor herstelt je knie sneller en voel jij je fitter en vitaler dan ooit

Waarom is het programma zo goedkoop?

Het programma heeft dezelfde prijs als een eerste consult fysiotherapie en is vele malen goedkoper dan een geheel fysiotraject waar gemiddeld 12 behandelingen aan te pas komen a 47,50 euro per consult. Dat is 75 euro in plaats van 570 euro!

De Kniepijnvrij Methode bespaart je dus niet alleen geld, maar ook nog eens reistijd en ander gedoe. 75 euro lijkt misschien veel maar waarom geven mensen wel veel geld uit aan bijvoorbeeld de nieuwste mode maar niet aan hun gezondheid en in dit geval een Kniepijnvrij leven. Je loopt toch beter kniepijnvrij dan met kniepijn in je nieuwste schoenen toch?

Wanneer is het programma niet geschikt voor mij?

Het Kniepijnvrij programma is niet geschikt als de knieklacht niet houdings- en bewegingsafhankelijk is. Dat wil zeggen dat je de klacht niet kan verergeren of verminderen door het doen van een bepaalde beweging of activiteit zoals traplopen of hurken. Het is dan verstandig om zo snel mogelijk langs te komen in de praktijk of contact op te nemen met je huisarts.

Het programma is ook niet geschikt als je:

- een rode en gezwollen knie hebt in combinatie met koorts
- een val hebt meegemaakt en een breuk niet is uitgesloten door een diagnose van een arts
- progressief krachtsverlies ervaart en er uitstraling is in het gehele been en/of voeten
- kanker hebt gehad in de afgelopen vijf jaar
- onverklaarbaar gewichtsverlies van meer dan 5 kg in één maand ervaart
- last hebt van nachtelijk zweten, algeheel onwelbevinden en/of
- langdurig corticosteroïden gebruikt

€ 570,-
€ 75,-

Kniepijnvrij®Methode

Stijn heeft de Kniepijnvrij Methode speciaal ontwikkeld om iedereen met het patellofemoraal pijnsyndroom weer aan een kniepijnvrij leven te helpen. 

Snel, effectief en duurzaam. 


Door het programma ervaar je al snel minder pijn en voorkom je dat je onnodig lang met pijn in je knie blijft rondlopen en zelf vervroegde artrose kan ontwikkelen. 


Dit is geen ongewoon resultaat. Maar liefst 80% van de deelnemers ervaart een bevredigend resultaat . Wil je van je van je kniepijn af begin dan nu met de Kniepijnvrij Methode


Train je heupspieren, belast je knie gedoseerd en krijg inzicht in je pijn. Want het is helemaal niet nodig om last te hebben of te krijgen van je knieën


Succes,

Stijn


PS Wil je van je kniepijn af? Dat kan door 3x per week gestructureerd te trainen. Gewoon vanuit huis. Meld je nu aan voor de Kniepijnvrij Methode. Tijdelijk met 10%  extra korting. (vul bij je bestelling de kortingscode Kniepijnvrij1 in).