KNIEPIJNVRIJ TEST

Weet je niet goed wat er aan de hand is met je knie? Doe dan eerst deze gratis kniepijnvrij test en krijg gelijk de beste tips en oefeningen voor jouw kniepijn in de mail!

Het kost je maximaal 5 minuten

Doe de Kniepijnvrij Test


Deze Kniepijnvrij test is een combinatie van een  internationaal geaccepteerde en gevalideerde test voor het patellofemoraal pijnsyndroom (De AKPS) De AKPS geeft inzicht over de mate waarop de pijn in jouw knie je beperkt in jouw dagelijks leven. Deze test is betrouwbaar en geeft tevens ook een goed beeld of je verbeterd bent in de loop van de tijd. In deze test geef je onder andere aan hoeveel moeite je hebt met traplopen, wandelen en hardlopen. Ik heb deze test ook gebruikt voor mijn patiënten in mijn onderzoek naar het effect van de manuele behandeling van de lage rug bij knieschijfpijn. Ook wordt er gevraagd of je veel pijn hebt in de knie (tijdens slapen) en of je je knie goed kan buigen en of je spierkrachtsverlies hebt.  Daarnaast heb ik nog een aantal vragen toegevoegd om meer duidelijk te hebben over jouw klacht. Na het invullen van jouw test kan ik jou hier meer antwoord op geven.


De Kniepijnvrij test kort samengevat:

  • Gevalideerde Nederlandse vertaling van de Anterior Knee Pain Score 

  • Aanvullende vragen om te bepalen wat de oorzaak is van de pijn in jouw knie!

  • Invullen duurt max 3-5 minuten!

  • Na afronden krijg je een persoonlijke reactie van Stijn wat de oorzaak is van de pijn in jouw knie en wat je er aan zou kunnen doen! Als bonus krijg je gelijk een super effectieve oefening voor jouw kniepijn! Geheel gratis!