Kniepijnvrij®Methode
Wij lossen kniepijn wel op

Heb jij nog pijn in je knie ondanks fysiotherapie?

En ben jij klaar met het doen van pijnlijke oefeningen die niet werken?

Start met Kniepijnvrij


!

 1250+ 

mensen gingen je voor

82%

is hersteld 

25000+

behandeluren

16+

jaar ervaring

Dit is de reden waarom jij onnodig lang met pijn in je knie rond blijft lopen!

De reden dat jij onnodig lang met pijn in je knie blijft rondlopen is….onwetendheid 


En door deze onwetendheid doe jij de verkeerde dingen en los jij de oorzaak van de pijn in jouw knie niet op. Door jarenlange ervaring en door de succesvolle behandeling van meer dan 1000+ mensen met het patellofemoraal pijnsyndroom kan jij met de Kniepijnvrij Methode WEL leren wat de oorzaak is van de pijn in jouw knie en de pijn in jouw knie oplossen. 

Geheel op eigen kracht!

Starten met het programma

Dit is wat anderen over de Kniepijnvrij® Methode zeggen

"Stijn heeft oneindig veel ervaring"

“Door jarenlange ervaring op het allerhoogste Olympische niveau kan Stijn als geen ander de pijn doorgronden en oplossen. Ik heb veel fysio’s gehad maar Stijn had altijd de beste oplossing zodat ik snel weer kon spelen” 

Britt Eerland

Olympisch toptafeltenisster

"Ik kan weer mijn werk uitvoeren!"​​​​

Mijn chronische jumpers knee ging maar niet over. Door Kniepijnvrij kan mijn knie inmiddels de zwaarste belasting weer aan! Heel erg bedankt Stijn dat je mij met Kniepijnvrij van de vreselijke pijn af hebt kunnen helpen!

Max - Professioneel skiër

"Een succesvol herstel"

Ik werk sinds enkele jaren met Stijn in de orthopedische kliniek, waarbij we met name de complexe en hardnekkige klachten samen zien. Zijn ervaring en klinisch inzicht zijn essentieel voor een succesvolle behandeling. 
Dr. Y. Engelsma - Orthopedisch Chirurg Bergman Clinics

De voordelen van een online programma!

Online Kniepijnvrij Methode

Met de kniepijnvrij methode los jij wel jouw kniepijn op!
 • Alle kennis en kunde over jouw knieklacht in 1 programma!
 • Resultaat garantie! 80% realiseert wel een bevredigend resultaat!
 • Binnen 14 dagen niet goed - geld terug garantie
 • Geen reistijd
 • Geen gedoe met planning
 • Vele malen goedkoper ( 1 programma staat gelijk aan minimaal 12 sessies fysiotherapie in de praktijk)
 • Lekker in je eigen tijd en tempo 
 • Vergoed vanuit de aanvullende verzekering
 • Vanuit je eigen huiskamer of gym
Start met de online Kniepijnvrij Methode

Behandeling in de praktijk
 1. Beperkt tijd
 2. Reistijd
 3. Bij deze klacht slechts resultaat bij 50% van de mensen
 4. Beperkte specialisatie en ervaring
 5. Geen niet goed - geld terug garantie
 6. Afhankelijk van beschikbaarheid van de fysiotherapeut
 7. Meerdere afspraken op locatie nodig
 8. Vaak slechts beperkt aantal sessies vergoed door de aanvullende zorgverzekering
Lees wat in de fysiopraktijk vaak fout gaat..


Met de Kniepijnvrij Methode leer je wat je bij je reguliere fysio nooit hebt geleerd en daarom fout blijft doen..

🦵🏿 Pijneducatie - Waarom heb jij pijn in je knie?

🦵🏿 Het overbeschermende pijnsysteem - Leer hoe je je kan brein trainen om je kniepijn te verminderen

🦵🏿 Loadmanagement - Ontdek hoe je je knie optimaal moet belasten voor het snelste herstel

🦵🏿 De 4 hoofdoorzaken  - Ontdek de oorzaak van de pijn in jouw knie

🦵🏿Supereffectieve oefeningen - Ontdek je hulptroepen en activeer ze!

🦵🏿De rol van je lage rug - Ontdek de rol van je lage rug bij de pijn in je knie!

🦵🏿Een buffer opbouwen - Blijf ook op de lange termijn Kniepijnvrij!

Wordt kniepijnvrij

Wil jij weten of jij last hebt van het patellofemoraal pijnsyndroom?

Bekijk de video

Mijn missie met de Kniepijnvrij® Methode

Het patellofemoraal pijnsyndroom is een hardnekkige klacht. Grote wetenschappelijke onderzoeken geven helaas geen rooskleurig beeld. Namelijk:

🦵🏿   Bij meer dan 50% van de mensen die last hebben van het patellofemoraal pijnsyndroom is de pijn na 1 en zelfs na 5 jaar nog aanwezig..

🦵🏿   Bij 70-90% van de mensen komt de klacht zelfs terug..

🦵🏿   Het patellofemoraal pijnsyndroom komt veel voor: 1.5% - 7.3% van alle medische zorgaanvragen betreft deze vervelende klacht.

🦵🏿   Mensen die last hebben van het patellofemoraal pijnsyndroom ervaren forse beperkingen in hun dagelijks leven en sport, verlies van kwaliteit van leven, toename van bewegingsangst, psychische klachten en maken zich zorgen of een toekomst zonder pijn in de knie wel mogelijk is..

Al meer dan 15 jaar werk ik als sportfysio-, en manueeltherapeut. De laatste 8 jaar heb ik mij toegelegd op de meest complexe knieklachten. Inmiddels zie ik patiënten vanuit heel Nederland en zelfs België voor hun pijn in de knie en heb ik al meer dan 1000 mensen met succes behandeld. Heel vaak hadden deze mensen al langdurig fysiotherapie gehad. Zonder succes.

Het probleem was elke keer dat de patiënt niet goed werd voorgelicht en daardoor ook niet effectief werd behandeld. Vaak was de fysiotherapeut ook niet in het bezit van de kennis en kunde om deze uitdagende klacht goed te kunnen behandelen.

En dat is helaas niet zo vreemd..

Wist je dat:

🦵🏿 Gemiddeld de fysiotherapeut maar 7 jaar in het vak blijft. En dat er hierdoor weinig echt ervaren en goede fysiotherapeuten zijn die deze klacht ECHT begrijpen.

🦵🏿  De meeste fysio’s heel veel andere klachten behandelen en hierdoor nooit het specialisme kunnen ontwikkelen om jou effectief te kunnen helpen om het patellofemoraal pijnsyndroom op te lossen.

🦵🏿 De meeste fysiotherapeuten niet op de hoogte zijn van het overbeschermende pijnsysteem, optimaal belasten en de invloed van de mobiliteit van jouw rug op het patellofemoraal pijnsyndroom

En dat is geen verwijt aan mijn collega’s. Het is alleen wel spijtig voor de mensen die hierdoor onnodig lang met pijn in hun knie blijven rondlopen. De kans is heel groot dat dit ook voor jou zo is.


In mijn carrière heb ik te vaak teleurgestelde en gedesillusioneerde mensen in mijn spreekkamer gehad die gefrustreerd vertelden dat ze ondanks vele maanden en soms jarenlang pijnlijke oefeningen doen bij hun fysiotherapeut nog steeds pijn in hun knie hadden als gevolg van het patellofemoraal pijnsyndroom. Ik voelde het als mijn missie om deze mensen te helpen bij het oplossen van de pijn in hun knie. En die missie heeft zich na vele jaren studeren en onderzoek doen uiteindelijk geresulteerd in deze Kniepijnvrij Methode. 

Ik geloof in heldere uitleg om het inzicht in je klacht te vergroten, doelen stellen en progressief je belastbaarheid vergroten middels wetenschappelijk bewezen oefeningen. Geen honderden verschillende oefeningen, maar slechts een paar effectieve oefeningen die je progressief verzwaard zijn de sleutel tot succes. In dit programma krijg je de routekaart naar een Kniepijnvrij leven. Op eigen kracht. Ik vind dat iedereen met knieklachten toegang moet hebben tot de beste en meest betaalbare zorg. Daarom heb ik er alles aan gedaan om een zo compleet mogelijk stappenplan te maken die je letterlijk kan volgen. En dat kan je heel goed zelf als je maar weet hoe je dit moet doen. De Kniepijnvrij Methode leert jou hoe je dit op eigen kracht kan.


Maar moet je dan alles alleen doen?
Nee. Als je meer hulp nodig hebt ben je altijd welkom bij mij in de praktijk.

Wordt kniepijnvrij
Leer in deze video hoe jij patellofemorale pijnklachten oplost

Leer in deze video hoe je wél je knieklachten op kan lossen

Aanrader!

Lezen is niet altijd even fijn. Daarom heb ik een video voor jou opgenomen.

In de video hiernaast leg ik uit hoe je effectief jouw knieklachten aan kan pakken en hoe ik dat zelf doe in de praktijk.

oplossing knieklachten artrose

Leer in deze video hoe je wél je knieklachten op kan lossen

Aanrader!

Lezen is niet altijd even fijn. Daarom heb ik een video voor jou opgenomen.

In de video hierboven leg ik uit hoe je effectief jouw knieklachten aan kan pakken en hoe ik dat zelf doe in de praktijk.

Dit is wat anderen over de Kniepijnvrij® Methode zeggen

“Ik heb mijn leven weer terug”

Het kniepijnvrij programma van Stijn heeft mij heel goed geholpen! Ik kan weer normaal traplopen, wandelen en met vriendinnen afspreken. Ik heb weer zicht op een toekomst zonder pijn in mijn knie!

Melissa - Scholiere
“Weer pijnvrij op mijn racefiets kunnen zitten is mijn lust in mijn leven”

Na 10 maanden blessureleed en diverse fysiotherapeuten die mij in die periode zonder succes behandelden heeft de Kniepijnvrij Methode van Stijn ervoor gezorgd ik weer pijnvrij kan sporten. Ik heb in mijn leven al veel fysiotherapeuten gezien en dat maakt goed vergelijk mogelijk. Dit is echt anders. Ga zo door Stijn!”

Arjen - Wielrenner
“Ik heb mijn marathon Kniepijnvrij gelopen! “

Marathon Rome, dreams come true. Deze 7e marathon was na 4 jaar erg ver weg, maar dankzij de Kniepijnvrij Methode van Stijn ben ik gefinisht! 

Dankbaar en knetter trots dat het gelukt is!

Lena - Marathonloopster

Dit kan je verwachten van de Kniepijnvrij Methode:

IN 3 FASES EN 6 OVERZICHTELIJKE STAPPEN NAAR EEN KNIEPIJNVRIJ LEVEN:


 • In fase 1 staat het creëren van de juiste voorwaarden voor herstel centraal

  Bij stap 1 zijn dit de mentale voorwaarden. Door inzicht te krijgen in hoe pijn precies werkt, waar pijn voor dient en hoe dit werkt bij de pijn in jouw knie leer je hoe je hier beter mee om kan  gaan. Dit zorgt al direct voor pijnafname. Bij stap 2 creëren we de optimale fysieke voorwaarden voor herstel. Door te zorgen voor een soepele rug, een juiste ademhaling en een diepe slaap is het lichaam én de knie in staat om veel beter te reageren op de oefeningen. Bij stap 3 ga je starten met het gedoseerd belasten van je knie en leer je onder welke criteria je dit het beste kan doen.


 • Bij fase 2 staat het trainen van de “hulptroepen” centraal.
  De “hulptroepen” zijn de heupspieren. Bij stap 4 wordt de basis uitgelegd met duidelijke instructies en met instructiefilmpjes. Dit doe je op je eigen tempo je eigen mogelijkheden. Als je de gestelde doelen behaald hebt kan je door naar stap 5. Bij stap 5 worden de oefeningen verzwaard om je klaar te maken voor sporthervatting of het hervatten van je dagelijkse activiteiten.


 • Bij fase 3 staat het consolideren en het hervatten van sport en/of je dagelijkse activiteiten centraal

  Bij de laatste stap ga je starten met hardlopen om je knie voor te bereiden op sporthervatting. Daarnaast krijg je extra oefeningen zodat je knie ook klaar is voor zwaardere (sport)belasting. Ook wordt je geleerd hoe je verantwoord en gedoseerd je sport weer op kan pakken en hoe je een buffer opbouwt zodat je ook in de toekomst zonder pijn in jouw knie kan blijven functioneren!

Met de kniepijnvrij methode los jij wel jouw kniepijn op!
€ 99,--
€ 75,-

Kniepijnvrij®Methode

Waarom zou je nog 1 dag langer onnodig met pijn in je knie blijven rondlopen? 


Dat is zonde en onnodig. Daarnaast kan het je ook nog geld kosten..

De prijs van dit programma staat gelijk aan minimaal 12 sessies fysiotherapie á €47.50 t.w.v. €570,- en is nu tijdelijk nog lager geprijsd!


Bespaar €495,- aan fysiotherapie en betaal slechts 75 euro!


Jouw investering krijg je dubbel en dwars terug! Met de Kniepijnvrij Methode haal jij het optimale uit jouw knie!


 • Ervaar vandaag al direct pijnvermindering door te starten met stap 1
 • Een complete methode om het beste uit jouw knie te halen!
 • 80% van de gebruikers heeft na afronding van het programma een bevredigend resultaat
 • Al meer dan 1500 mensen gingen je voor.
 • In 3 fases, 6 heldere stappen en 10 oefeningen op weg naar een Kniepijnvrij leven.
 • Niet tevreden? Geld terug!**


** Binnen 14 dagen na aankoop.

Liever eerst een paar (gratis) oefeningen proberen? 

Oefeningen voor een soepele rug en (niet pijnlijke) krachtoefeningen voor je bovenbeenspieren verminderen direct de pijn in je knie!

 • Ontvang nu onze tips en 3 gratis oefeningen voor het patellofemoraal       pijnsyndroom
 • Duidelijke video instructies en uitleg over het patellofemoraal pijnsyndroom
 • Makkelijk uit te voeren, iedereen kan het!
 • Voorkom dat je onnodig lang met kniepijn rond blijft lopen.
50%
Start direct
En zet een grote stap naar een kniepijnvrij bestaan!
Ja, ik wil ook waardevolle tips per mail ontvangen!
Ja ik wil deze tips en gratis oefeningen!
Met de kniepijnvrij methode los jij wel jouw kniepijn op!

Geen verlichting van klachten? 

We kunnen helaas niet iedereen geheel kniepijnvrij krijgen.
Al is de kans heel klein dat je geen voordeel hebt van de Kniepijnvrij Methode.
Past een online programma misschien toch niet bij je dan kunnen wij dat begrijpen.
Of merk je dat je toch meer specifieke aandacht nodig hebt dan ben je welkom in de praktijk of je krijgt het aankoopbedrag terug*
Daar doen wij niet moeilijk over. Je loopt dus geen risico. Alleen het risico om met pijn in je knie rond te blijven lopen als je geen actie onderneemt. En nooit geschoten is altijd mis.“ Ik kreeg direct het aankoopbedrag terug toen ik aangaf dat ik nu eigenlijk toch geen behoefte heb aan een online programma”

Erika V.


*Binnen 14 dagen na aankoop

WAT KRIJG JE ALLEMAAL BIJ DE KNIEPIJNVRIJ METHODE?

 • De hele Kniepijnvrij® methode uitgelegd
  Aan de hand van praktische filmpjes over (sport)oefeningen met een holistische aanpak leer je in 6 stappen wat je kan doen tegen pijn in de knie aan de binnenkant, buitenkant en zijkant van de knieschijf.


 • Alles is lekker online
  Je kan gewoon in je eigen huiskamer of sportschool alle oefeningen uitvoeren in je eigen tempo en wanneer het je uitkomt. Dit bespaart je reistijd en gedoe om naar de fysiotherapie te komen op locatie.


 • Complete aanpak
  Je krijgt een geheel online programma voor de prijs van één fysiotherapie consult met een beter resultaat. Mijn persoonlijke kennis en ervaring op het allerhoogste olympische niveau en van de succesvolle revalidatie van 1250+ patiënten en 2 universitaire masters heb ik nu gebundeld tot één compleet stappenplan.


 • Duurzame en snelle optimalisaties voor je gezondheid
  Met de Kniepijnvrij® methode word je niet alleen klachtenvrij, maar het helpt je ook op weg naar betere slaap, meer vitaliteit en meer kennis omtrent pijn en blessures. Hiermee kan je de stap maken naar sporthervatting of gewoon een goede buffer opbouwen om herhalende knieklachten te voorkomen. 


 • Resultaat-garantie 

  Kniebehandelingen bij een huisarts of algemeen opgeleide fysiotherapeut zorgen erover het algemeen voor dat 40-50% van de patiënten binnen 1 jaar herstelt van knieklachten. Dit is een behoorlijk laag percentage als je het mij vraagt. Met de Kniepijnvrij® methode kan je maar liefst een verbetering van 70 à 80% verwachten. Dezelfde technieken pas ik ook toe als fysio- en manueel therapeut bij de Olympische sportteams van TeamNL die ik begeleid.


 • Motiverende e-mails voor méér resultaat
  Om voor langdurige tijd te herstellen van je zeurende kniepijn is er geen quick-fix oplossing. Consistentie is de sleutel tot een duurzaam kniepijnvrij leven. Om mijn bewezen stappenplan goed vol te blijven houden, ontvang je regelmatig inspirerende en motiverende mails die je het juiste zetje in de rug bieden. Ook dient het als stok achter de deur om de stappen te blijven volgen 3x per week.


 • Face to face ondersteuning

  Mocht je meer hulp nodig hebben dan ben je van harte welkom in de praktijk in Naarden of Amsterdam. Een videoconsult is ook mogelijk! Dit is ideaal als je ver weg woont en alleen advies nodig hebt. Twijfel je aan je diagnose of wil je meer specifiek onderzoek dan is een afspraak op locatie meer zinvol. Hierbij bekijken wij waarom jij nog niet het resultaat hebt bereikt waar je op had gehoopt. Door dit bij te sturen en nog meer specifiek te maken voor jouw pijn in de knie zal je de weg vinden om weer zelfstandig verder te kunnen gaan om de pijn in je knie blijvend op te lossen. 

Meest gestelde vragen Kniepijnvrij Methode

Waarom zou dit online knieprogramma mij wel van mijn klachten afhelpen, ik heb al zoveel geprobeerd?

"Wij begrijpen deze zorgen, en het is begrijpelijk dat je al veel hebt geprobeerd om van je knieklachten af te komen. Het is belangrijk om te weten dat veel van onze patiënten in dezelfde situatie verkeren wanneer ze bij ons komen. Vaak hebben ze al meerdere specialisten en behandelingen achter de rug, zonder het gewenste resultaat.

Wat onderscheidt onze aanpak is dat wij ons specifiek heb gespecialiseerd in deze blessure sinds 2012. Stijn heeft meer dan 1250 patiënten geholpen en uit deze ervaring heeft hij geleerd wat wel en niet werkt. Het probleem is vaak dat de oorzaak van de knieklacht niet volledig begrepen wordt door eerdere behandelaars, en daardoor krijgen patiënten niet de juiste behandeling.

Wat ons programma, Kniepijnvrij, uniek maakt, is dat het gebaseerd is op deze uitgebreide ervaring en inzichten. We begrijpen dat knieklachten verschillende oorzaken kunnen hebben, en we behandelen ze op een manier die gericht is op de specifieke oorzaak van jouw klachten. Bovendien nemen we het functioneren van ons pijnsysteem in overweging, wat vaak over het hoofd wordt gezien.

Ons doel is om je te helpen herstellen, of je nu dagelijks actief bent of graag sport. Ik geloof dat onze programma, gebaseerd op bewezen resultaten en expertise, je de beste kans geeft om eindelijk van je knieklachten af te komen. Laten we samenwerken aan jouw herstel en welzijn!

Krijg ik resultaat garantie?

Elke knie is uniek, dus we kunnen geen garantie geven op een volledig pijnvrij resultaat. Wel bieden we een inspanningsgarantie. Dit betekent dat we ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat je de juiste oefeningen krijgt op basis van de nieuwste inzichten. Mocht je onverhoopt behoren tot de 20% van de mensen die geen bevredigend resultaat behalen, dan staat het team van Kniepijnvrij klaar om je verder te helpen.

Krijg ik het programma vergoed van mijn zorgverzekeraar?

Ja, als je aanvullend verzekerd bent kan je het programma voor een groot deel vergoed krijgen afhankelijk van jouw zorgverzekeraar. Kniepijnvrij heeft geen contracten met de zorgverzekeraars maar is wel geregistreerd zodat je minimaal tussen de 70-100% van het aankoopbedrag vergoed kan krijgen. Ben je wel aanvullend verzekerd met voldoende ruimte en krijg je onverhoopt niks terug? Geen zorgen, bepaal wat jij het programma waard vindt en dan betaald Kniepijnvrij de rest. Als dat geen mooie deal is!

Ik heb slijtage (artrose) achter pijn knieschijf. Is de kniepijnvrij methode dan wel voor mij geschikt, omdat er dus wel iets stuk is?

De mate van schade staat niet gelijk aan de mate van pijn. Dat is wetenschappelijk aangetoond. De kniepijvrij methode kan niet de artrose oplossen, maar wel de pijn als gevolg van artrose verminderen. Doordat je in de kniepijnvrij methode leert hoe je de belasting op je knie moet doseren en bijvoorbeeld ook hoe lang de aanpassingstijd is van kraakbeen ben je in staat de knie optimaal te belasten zodat deze veel minder of geen pijn meer hoeft te geven. Ook leer je hoe je de belastbaarheid van je knie kan verhogen zodat je weer bepaalde activiteiten kan oppakken die voorheen niet lukten als gevolg van de pijn in je knie. De Kniepijnvrij Methode maakt gebruik van wetenschappelijk bewezen oefeningen die de belasting op het kraakbeen van jouw knie gedoseerd opbouwen. Zo werk jij aan het vitaliseren van het kraakbeen van je knieschijf gewricht en het afnemen van de pijn.

Ik weet niet zo goed wat er aan de hand is met mijn knie. Is deze methode wel voor mij geschikt?

Deze methode is ontwikkelt voor mensen met knieschijfpijn. Dit wordt ook wel het patellofemoraal pijnsyndroom genoemd. Deze methode kan niet gebruikt worden als diagnose voor je knie. Twijfel je over wat er precies met je knie aan de hand is? Ga dan eerst naar de huisarts voor een goede diagnose. Je kan er ook voor kiezen om naar de praktijk te komen in Naarden. Dan zal Kniepijnvrij jou daar duidelijkheid in kunnen geven en indien nodig snel door kunnen verwijzen naar een specialist van de Bergman kliniek voor verder onderzoek of contact opnemen met jouw huisarts.
Klik hiervoor op onderstaande link bij contact

Waarom wordt deze methode een holistische methode genoemd? Hoe kan het dat ik ook beter zou gaan slapen als ik voor mijn knie bezig ben?

Je knie is een onderdeel van jou en met alleen aandacht voor je knie doe je jezelf tekort. Wat je knie aankan is de som van de belastbaarheid van je knie, je emotionele belastbaarheid en je psychische belastbaarheid. De kniepijnvrij methode is een complete methode. Uitgangspunt is dat je pas goed kan herstellen als het herstellend vermogen van je lichaam optimaal is. Dat betekent dat slaap heel belangrijk is, je mindset, je ademhaling en de mate van beweging dat je dagelijks doet. In de kniepijnvrij methode wordt hier aandacht aan geschonken. Je krijgt praktische tips om beter te kunnen gaan slapen, weer dieper te gaan ademen en na te denken over je mindset en stress. Hierdoor herstelt je knie sneller en voel jij je fitter en vitaler dan ooit

Waarom is het programma zo goedkoop?

Het programma heeft dezelfde prijs als een eerste consult fysiotherapie en is vele malen goedkoper dan een geheel fysiotraject waar gemiddeld 12 behandelingen aan te pas komen a 47,50 euro per consult. Dat is 75 euro in plaats van 570 euro!

De Kniepijnvrij Methode bespaart je dus niet alleen geld, maar ook nog eens reistijd en ander gedoe. 75 euro lijkt misschien veel maar waarom geven mensen wel veel geld uit aan bijvoorbeeld de nieuwste mode maar niet aan hun gezondheid en in dit geval een Kniepijnvrij leven. Je loopt toch beter kniepijnvrij dan met kniepijn in je nieuwste schoenen toch?

Wanneer is het programma niet geschikt voor mij?

Het Kniepijnvrij programma is niet geschikt als de knieklacht niet houdings- en bewegingsafhankelijk is. Dat wil zeggen dat je de klacht niet kan verergeren of verminderen door het doen van een bepaalde beweging of activiteit zoals traplopen of hurken. Het is dan verstandig om zo snel mogelijk langs te komen in de praktijk of contact op te nemen met je huisarts.

Het programma is ook niet geschikt als je:

- een rode en gezwollen knie hebt in combinatie met koorts
- een val hebt meegemaakt en een breuk niet is uitgesloten door een diagnose van een arts
- progressief krachtsverlies ervaart en er uitstraling is in het gehele been en/of voeten
- kanker hebt gehad in de afgelopen vijf jaar
- onverklaarbaar gewichtsverlies van meer dan 5 kg in één maand ervaart
- last hebt van nachtelijk zweten, algeheel onwelbevinden en/of
- langdurig corticosteroïden gebruikt

Met de kniepijnvrij methode los jij wel jouw kniepijn op!
€ 99,-
€ 75,-

Kniepijnvrij®Methode


Waarom zou je nog 1 dag langer onnodig met pijn in je knie blijven rondlopen? 


Dat is zonde en onnodig. Daarnaast kan het je ook nog geld kosten..


De prijs van dit programma staat gelijk aan minimaal 12 sessies fysiotherapie á €47.50 t.w.v. €570,- en is nu tijdelijk nog lager geprijsd!


Bespaar €495,- aan fysiotherapie en betaal slechts 75 euro! 


Jouw investering krijg je dubbel en dwars terug! Met de Kniepijnvrij Methode haal jij het optimale uit jouw knie!


 • Ervaar vandaag al direct pijnvermindering door te starten met stap 1
 • Een complete methode om het beste uit jouw knie te halen
 • 80% van de gebruikers heeft na afronding van het programma een bevredigend resultaat. 
 • Al meer dan 1000 mensen gingen je voor.
 • In 3 fases, 6 heldere stappen en 10 oefeningen op weg naar een Kniepijnvrij leven.
 • Niet tevreden? Geld terug!**


** Binnen 14 dagen na aankoop.